Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (58/81) > >>

alventani:

--- Citat din: alventani din Duminică, 28 August 2011, 22:37 ---Oh, Julia, nu poti face asemenea afirmatii fara sa ne argumentezi prin exemple. :D Rupe 30' din seara asta si povesteste tot, cu lux de amanunte si, pe cat posibil, in ordinea cronologica a intamplarilor.

--- Terminare citat ---
PS: meritam asta, noi - cei nefericiti, pentru cat v-am asteptat intoarcerea. :P

julia:
Vreau sa le multumesc tuturor participantilor pentru placerea de a-i fi cunoscut si bucuria de a impartasi impreuna cu niste oameni minunati aceasta experienta unica.
Dar am si citeva multumiri mai “multumitoare” decat celelalte, asa ca o sa multumesc inca o data:

-Tatianei – "cel mai muzical" sofer
-lui Mimi – “micul ghid” pentru ca mi-a aratat cum sa merg pe munte si a avut grija de mine
-Marianei – pt “hei-rup”-urile la momentul potrivit
-lui Neli – pt voia buna continua, mai ales pe “drumul condamnatilor”
-si bineinteles lui Adrian – “my hero” care m-a salvat din cind in cind de la moarte

Am si pt Gigi o urare de bine, calda, prieteneasca: “Vedea-te-as pe Cheile Nerei !!”

alventani:
Recunosc ca sunt invidioasa pe voi (intr-un mod constructiv si deloc rautacios), iar povestirile de maine imi vor accentua cu siguranta parerile de rau. Chiar si asa, astept "procesul etapei".

almi_gabi:
pfoai,  cata energie debordeaza  dinspre voi - cataratorii SC - se pare ca avem deja adevarati "profesionisti"  ;D in ale cataratului pe drumuri de piatra inclinate periculos :D si strajuite de pereti de stanca  :D
bine ati revenit cu toti - sper ca sunteti in conditii de functionare perfecta  ;D 8)

Tatiana:

1000% sunt in concordanta cu cele scrise de Julia careia ii multumesc si pt aprecierile personale si rezistenta de care a dat dovada la "vocea" mea ;)

Fara prea multe cuvinte, totul a fost minunat si cine nu a fost are de ce ne invidia! Pregatiti-va pentru data viitoare si ascultati sfaturile lui Adi care au fost extrem de utile (multam inca o data pentru "insistenta" lor ).

Pozele sunt o dovada a locurilor minunate pe care le-am vazut dar din pacate nu pot scoate la iveala  bucuria zilelor petrecute impreuna:  va multumesc tuturor si imi doresc sa ne reintalnim cat de curand, chiar daca ar fi sa fie din nou pe Cheile Nerei! :D (Laura te rog sa observi ce ai facut din mine!!! )

PS Aparatul foto m-a tradat  si l-am aruncat la gunoi! :((
     Julia, astept cu nerbdare pozele tale :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă