Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
hadrian:
@Neli - Deci cam odata cu noi (mures/cluj)?... Da, e ok, dar si daca ajungeti mai repede, tanti Ana si dl.Aurel (gazdele noastre), vor fi gazde bune, si nu va vor tine la poarta, pina vin eu, cred...
P.S. "Inelele antivipere" sint gata pt toata lumea, si chiar daca nu vom intilni vipere, macar vom arata mai "altfel" decit restul vizitatorilor, parerea mea...
NeliTTT:
ok, inseamna ca daca avem inele, suntem gata de logodna. nu ma indoiesc de buna primire a gazdelor. important e sa ajungem sanatosi
fortuna777:
mi-a spus Neli ca-mi cumpara jambiere, dar pentru orice eventualitate, ia o pereche de ciorapi in plus, Adi. Mai am o pereche de ciorapi de la tine de pe Ceahlau...nu strica una si din Cheile Nerei... :D ;)
NeliTTT:
mai vrea cineva jambiere???? e super oferta. 24 ron perechea, calitate garantata din arad !!!!Cica te poate musca orice vipera ca tu tot te simti bine ca sunt jambiere elegante, de la Mall.
fortuna777:
elegante...neelegante...vezi sa nu le uiti acasa, Neli! :)....ca-i vai si amar de picioarele noastre....dupa cat de serios si prevenitor ne sfatuieste Adi ;)
am si eu un rucsacel de imprumutat.... Daca cineva are nevoie, il ofer cu mult, mult drag :)
Of, ca greu mi-e sa fac bagaje :(...ma prinde miezul noptii si nu mai dovedesc cu ele...
...pai daca stau pe aici...cum sa termin ;D
Sa ne vedem cu bine maine...la destinatie!
Drum bun la toata lumea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă