Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
hadrian:
@DanaC - La pag.13 a acestui topic am explicat cum se ajunge la Sasca Montana, pina la nivel de localitati rurale anterioare destinatiei, indiferent din ce directie veniti, si cum e localizata pensiunea Dora in localitate. Daca "aveti ezitari", intrebati de localitate, iar de pensiune nu puteti trece fara a remarca panoul publicitar al ei.
Eu voi ajunge acolo printre primii, sper ca in jurul orei 14 (poate doar "Aradul" ma va depasi), voi face pregatirile pt cazare, si va voi astepta la pensiune. Pentru indicatii telefonice suplimentare, prefer sa nu deranjam gazdele cu aceasta sarcina suplimentara, care nu-i priveste, si sa va ajut chiar eu cu aceste informatii, nr meu de telefon gasindu-se la pag.10.
DanaC:
Cred ca trebuie sa instalam un "search" pe forum, s-au adunat o gramada de pagini.. Ok: caut, notez, nu deranjez, desi intre timp am gasit numerele de telefon ale gazdelor pe pagina web a pensiunii.
Ne vedem acolo, drum bun
Tatiana:
Dana, nu-ti fa probleme:suntem femei, ne descurcam sa cerem directii!:))
hadrian:
@Tatiana - Imi place increderea ta. Ai dreptate, si sint sigur ca toata lumea va ajunge cu bine la destinatie, fara probleme. Cred ca daca destinatia finala s-ar fi numit Moldova Noua, de exemplu (care e doar la 25km distanta), nimeni nu si-ar face griji cu privire la calatorie, dar se numeste Sasca Montana, si asta intriga poate...
Abia astept sa ne vedem cu bine, cu totii, in acel... colt de rai...
DanaC:
Sigur, sigur ne-am descurcat noi in tari straine unde nu stiam nici limba nici ce naiba scrie pe indicatoare (povestim pe traseu!). Ideea este ca vreau sa ajungem repede Oricum eu sunt un pic deja acolo!
Am vazut si ai spus si tu hadrian ca vremea va fi frumoasa saptamana viitoare. Deci: mai multe tricouri si un singur pulover?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă