Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (47/81) > >>

hadrian:
@Craluca - Pai... s-au intimplat multe in ultimul timp, iar acest topic este singura "sursa" de informatii privind excursia, asa ca rog pe toata lumea sa-l consulte zilnic, macar, si sa citeasca tot ceea ce este postat, pt a evita surprizele...
  Daca te uiti la pagina anterioara, o sa observi un comentariu al meu, in care spuneam ca doar tu si Steliana nu v-ati exprimat, inca, optiunea privind masina in care doriti sa calatoriti, asa ca te rog s-o faci cit mai curind.
  In ceea priveste dificultatea traseului, am mai spus-o, nu vor fi trasee imposibile, care sa necesite pregatire fizica speciala, cunostinte de alpinism, sau alte "bazaconii". Nu va panicati, nu e cazul.

julia:
eu nu folosesc decat foarte rar emoticoane. de lene. ma uit la avatarul meu cu gura pina la urechi si mi se pare ca e un emoticon suficient de sugestiv pentru ce am vrut sa zic. simtul umorului sa nu ni-l uitam totusi in excursia asta...

radu:
Pai decici dat fiind ca pentru ca deoarece turele vor fi de cate o zi seara urmand sa ne intoarcem la locul de cazare(asta daca nu ne ratacim) rucsacii pe care vii luati cu voi ar trebui sa fie destul de mici gen ghiozdanele scolare, clasica lanterna poate ii facem concurenta lui Diogene, in ce priveste incaltarile ori 2 perechi ori daca sunt pescarite printre noi si au nadragi de apa pot sa apeleze la varianta asta, eu o sa aduc pentru price eventualitate 2brauri coarda si Carabine pentru portiunile Mai anevoioase, in rest multa atentie nu este un traseu de viteza ci de indemanare

Carmenus:
Salutare!
  Hop si eu. Noi venim 4 in masina : eu, Laura, Paula si Ioana, adica toata Moldova . Nu stiu la ce ora vom ajunge pt. ca avem ceva de intins, dar cu siguranta vom ajunge.
    E super daca reusim sa vedem si ceva pesteri, numai sa ne incadram cu timpul. Pentru pesteri ideal ar fi o lampa de carbit. Din cauza umezelii batriile de la lanterna la un moment dat se descarca. Eventual mai luam un rand de baterii de schimb.

janeta:
se mai gasesc prin magazine si lanterne cu dinam . cred ca si acelea v-ar fi de folos .

sa va fie bine in excursia asta ce se anunta asa de frumoasa !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă