Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (45/81) > >>

hadrian:
@fngrama - Ma bucur ca ai fi dorit sa te alaturi actiunii, dar, din nefericire, inscrierile s-au terminat, si toate locurile sint ocupate. Te incurajez sa participi la alte actiuni SinglesCamp, din cele inscrise in catalogul de actiuni ce poate fi gasit pe site. Mult succes.

eugenia93:
Buna seara
voi participa si eu la aceasta excursie,sunt abonata pentru masina Marianei, cu care sunt si vecina de cartier .Ce mica este lumea !
multumesc  Adi pentru sprijin ,sper ca nu am fost prea stresanta astazi?
O seara minunata!

hadrian:
@Eugenia - Ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi lucrurile, si ca te vei alatura noua.
Situatia actualizata a masinilor din Bucuresti este :

1. Tatiana + Julia + DanaC + Elena(Oltenita)
2. Mariana + Mimi + Eugenia + ...
3. Radu + Mihaela(Constanta) + ...

Au mai ramas Steliana si Craluca, sa decida in care din cele doua masini ce mai pot "accepta" pasageri vor sa calatoreasca, si... gata... rezolvat transportul pt toata lumea, ufff...

O zi faina, tuturor...

P.S. @Radu - sper ca n-a intervenit nimic la tine, si totul este asa cum s-a precizat. Spun asta deoarece n-ai mai dat nici un semn pe aici, iar la telefon nu am reusit sa te contactez (o fi gresit nr de tel pe care il am?...). Te rog lasa-mi un mesaj personal cu numarul tau, pt a fi sigur ca-l am pe cel corect.

radu:
tel 0721216580
id mess yahoo theonebanzaiman
nu stiu daca vin, ma mai gandesc
aporpo daca as veni, imi fac rezervare la canapeaua din masina :) ?

glumeam si sunt rautacios :D

fortuna777:
hai mai radu, de ce esti rautacios? ???...ca la Izvorul Muntelui te-ai lafait in ditamai mansarda cu 7 paturi...  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă