Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (5/81) > >>

hadrian:
Ultima poză e lucrarea unui artist român, sculptată direct în stîncă, reprezentîndu-l pe Decebal, executată în 2001.
Şi ultimile poze, de la o pensiune de pe Clisură: Steaua Dunării...

fortuna777:
mie si pensiunea Dora mi se pare super...intotdeauna am fost cucerita de constructiile din lemn si piatra

hadrian:
  Sper că v-am provocat curiozitatea, şi v-am deschis apetitul pt aventură.
  Zona este atît pt persoane mai puţin active, deoarece şînt şi trasee mai uşoare (fotografiile au fost luate pe un asemenea traseu), cît şi pt persoane care au încredere în capacităţile fizice proprii, deoarece "perla" zonei, Cheile Nerei, solicită un efort susţinut, de peste 8 ore de mers.
  Eu zic că totuşi nu sînt necesare anumite pregătiri fizice speciale, ci mai mult o sănătate bună, şi ceva ambiţie proprie... Nu se fac escalade, sau mai ştiu eu ce manevre de alpinism, ci trasee cu urcuşuri, şi coborîşuri, trecerea unor vaduri de apă (uneori peste acestea, alteori prin acestea), care oricum vor fi întrerupte de popasuri periodice, de odihnă.
  Va fi un efort fizic mai mare decît facem zilnic, dar peisajele, şi amintirile vor fi de neuitat.
  Voi interveni periodic pe acest topic pt a vă informa despre lucrurile necesare efectuării acestei excursii, cît şi ca să răspund eventualelor întrebări ale voastre.
  Pînă atunci, delectaţi-vă cu imaginile, şi visaţi... 

hadrian:
Găsiţi diferenţele:

hadrian:
Sper să vă anuze, şi să nu se supere nimeni, pt mica glumă cu "diferenţele", dar este o "dedicaţie" pt una din participantele la "recunoaşterea" zonei Nerei, care avea în rucsac, pe lîngă apă, şi un... ruj, pe care îl folosea din cînd în cînd. Sînt convins că se va amuza şi "eroina" farsei de aceste imagini...
  O seară plăcută, tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă