Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
admin:
Asa cum arata lista ar fi ok. Dar mai sunt doua probleme Adi: una legata de numarul de persoane care incap in masina Tatianei si a doua cea mai importanta, este ca ea isi prezentase doar ca una din optiuni, varianta de a veni cu masina. Eu zic sa asteptam toate optiunile. Mai era si posibilitatea ca Mimi sa poata veni cu prietena ei cu masina. Pt ca nu este exclus ca venindu-se cu masini mai mici, sa fie nevoie chiar de ...3.
julia:
nu este ok. asa cum am postat-o eu este corect.
admin:
Mi-a transmis Samiza tabelul cu platile pana la data de 12.07. Din tabelul cu participanti, am vazut ca mai sunt inca persoane care nu au achitat inca avansul. Va rog sa achitati saptamana aceasta pana la sfarsit si diferenta de plata, astfel incat sa se poata face plata din agentie catre locatie.
hadrian:
@Gigi&Julia - Da, aveti dreptate, cel mai bine e ca fiecare din persoanele care isi arata disponibilitatea de a folosi masina proprie, si cite persoane poate transporta, s-o faca.
Incep eu : masina mica (de 4 persoane), transport persoanele din judetul Cluj, deci eu+2persoane.
NeliTTT:
urmez eu: masina mica 4 locuri (la nevoie 5) transport persoanele din Arad, eu (Neli) si Doina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă