Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
fortuna777:
eu, Paula din Iasi si Ioana din Suceava vom veni cu masina lui Carmen. Nu stiu deocamdata traseul (fara gps sunt pierduta in spatiu :D), dar Carmen mi-a garantat ca vom ajunge cu bine la destinatie, asa ca ma las pe mana ei...
As vrea sa trimit si eu banii, dar nu stiu unde...
Mimi:
Daca am veni cu trenul pana in Baile Herculane,de acolo cum putem ajunge la Sasca Montana?
mihaela_m:
Din ce am vazut in mersul trenurilor si autogari.ro nu sunt legaturi pana in Sasca Montana. Si cu trenul si cu autocarul cea mai apropiata statie este Baile Herculane. Daca nu se mai merge cu microbuzul din Bucuresti si nici nu se mai gaseste o masina disponibila ramane varianta de a ajunge cu trenul pana la Baile Herculane si sa ne ia cineva de acolo, candva...
admin:
Exista asa cum spuneam si o solutie de a face un grupaj acolo in zona, Baile Herculane sau Moldova Noua, de unde sa se organizeze un transport local pana la Sasca Montana. Asta intradevar ar reduce costul generat de cazarea si masa soferului. Asta presupune, ca se vine cu trenul sau autocarul pana intr-un loc stabilit din traseu, apropiat de Sasca Montana si de acolo sa vina un microbuz sa ia toata lumea odata. Credeti ca este ok varianta asta? Nu stiu cat costa trenul sau autocarul pana la Herculane dus si intors si nici cat costa cel local Herculane - Sasca Montana. Acesta din urma il pot afla doar marti dimineata cand se lucreaza din nou.
NeliTTT:
Eu vin din Arad cu Doina cu masina mea. La un moment dat m-a sunat o persoana, Anca, tot din Arad si am stabilit ca vine si ea cu noi. Nu stiu daca ea mai este pe lista sau a abandonat. Va trebui sa o sun. Dar am ofertat-o pe Mihaela_m din Constanta (pe care o cunosc mai de demult) sa vina cu trenul pana la Timisoara (ca are tren direct) si de acolo o iau eu. Propunerea ramane valabila. Mai vorbim, stabilim si va comunic.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă