Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (28/81) > >>

julia:
eu as alege varianta cfr dar nu stiu daca de la orsova (banuiesc ca asta e cel mai aproape) exista legaturi spre sasca. poti afla?

http://www.mersultrenurilor.ro/Ruta/Bucuresti_Nord/orsova

hadrian:
@Julia - Orsova e destul de departe de Sasca Montana, Moldova Noua (tot oras pe Dunare) este mai aproape, aprox.40-50km, dar nu stiu daca are legaturi bune CFR. Sa nu uitam ca sincronizarea sosirii grupurilor e foarte importanta pt reusita actiunii.

Ce propun eu:
1. Bucurestenii(7pers), plus persoanele din Constanta(1pers) si Oltenita(1pers) sa vina cu microbuzul ce va fi contractat, direct la Sasca Montana
2. Aradenii(2pers) pot veni cu o masina (daca au posibilitatea), direct la Sasca Montana, ei fiind, dealtfel, si cei mai apropiati de destinatie
3. "Moldova"(4pers) sa vina cu o masina, via Tg.Mures, la Turda.
4. Eu (Tg.Mures), sa fac un ocol prin Dej pt a lua cele 2pers, si sa ne intilnim la Turda, cu grupul din Moldova, urmind ca restul traseului sa fie facut impreuna.

Ce spuneti? Astept sugestii.

PS - o alta varianta, pt persoanele din Dej, ar fi sa vina cu ceva pina in Turda, si sa le iau de acolo, sau sa-mi las masina in Turda, si sa merg mai departe cu masina lor, daca prefera (si au aceasta posibilitate)

admin:
Daca se confirma toate platile, lista este inchisa, nu mai sunt locuri disponibile pt aceasta excusie. Cel mai probabil ca soferul microbuzului care vine din Bucuresti cu cei care opteaza pt acest mijloc de transport va fi cazat tot la Dora, pt ca in alta parte nu cred ca ar avea unde sta, astfel incat toate cele 20 locuri sunt ocupate.

Mimi:
Buna!In legatura cu transportul din Bucuresti,am vorbit si cu Mariana N si am ajuns la concluzia ca merita sa analizam si varianta de a veni cu masina ei,luind inca 2-3 persoane .Ramane ca ea sa faca niste socoteli si sa anuntam ulterior ce a hotarat. Asta daca si ceilalti participanti din Bucuresti ar fi dispusi sa mai gaseasca o masina.

admin:
Este o solutie, doar ca trebuie analizata pana cel tarziu marti dimineata, eu seara plec spre Adriatica si trebuie sa las lucrurile clarificate. Ar mai fi cineva din Bucuresti dispus sa-si puna la dispozitie masina personala pana acolo?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă