Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (26/81) > >>

marcutza:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
12. Ioana T.
13. TatianaB
14. Fortuna777
15. Carmenus
16. Paulette
17. Iulia
18. bety

Mai sunt doar 2 locuri.

hadrian:
@Marcutza - Din lista postata de tine lipseste numele lui Radu, care si-a exprimat optiunea de participare la pagina anterioara. Asa ca a mai ramas doar un loc...

@Bety - Bine ai venit "la bord" Elena-Oltenita, n-o sa regreti alegerea facuta, vei ramine cu niste amintiri...

marcutza:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
12. Ioana T.
13. TatianaB
14. Fortuna777
15. Carmenus
16. Paulette
17. Iulia
18. bety
19. radu
20. .......

Mai este doar 1 loc.

Multumesc @hadrian !

craluca:
Buna ziua dragii mei,
Iata ca este prima oara cand scriu pe acest forum (pana acum recunosc ca doar am citit din mes voastre din cand in cand) desi sunt inscrisa de cateva luni, asa ca va salut pe toti si va urez totodata multe realizari si bucurii. Mi-am dorit insa din start sa particip la actiunile organizate de singles camp asa ca m-am inscris si eu la aceasta excursie. Nu gaseam topicul pe acest subiect si nu eram sigura daca sunt inscrisa. Cred ca sunt inscrisa la pct.10. Sa ne auzim cu vesti bune! (apropo's , am platit avansul, dar restul pana cand se poate achita, stie cineva?). va pup! Raluca

marcutza:
felicitari pt curaj, @craluca ! :)

te rog sa te adresezi la aceasta adresa office@singlescamp.ro sau pe MP(mesaj personal) la admin (gigi).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă