Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (24/81) > >>

hadrian:
@Radu - Ma bucur ca vrei sa te alaturi, si tu, grupului de "aventurieri" de la Cheile Nerei. Ma bucur deasemenea ca "tortura" fizica (si psihica?...) la care ne-a supus Ceahlaul, nu te-a descurajat, ci, mai mult, se pare ca te-a ambitionat... Bravo.
  Acum, asa cum stii, Gigi e plecat, dar la intoarcere, sau poate chiar de acolo unde e, iti va confirma inscrierea in grup.
  Sa ne vedem cu bine la Cheile Nerei.

O zi faina sa ai.

P.S. Sint curios sa vad si eu poza aia cu "pinza". Mi-o poti trimite, te rog, la adresa hadrian1969@yahoo.com?
P.P.S. Onorabila invitatia ta de a gazdui, la nevoie, pe cei care au treaba prin Bucuresti, mai mult de o zi. Mi-ar fi prins bine o astfel de "oferta", in ianuarie, cind m-am intors din Irak, si am  ratat acceleratul de Tg.Mures, cu numai 10 minute, si a trebuit sa-mi petrec noaptea in sala de asteptare a Garii de Nord, la vreo 10 grade (da' tot mai bine decit afara unde erau -16). 

radu:
 La restaurantul cabanei:
- Cabanier!
- Da, va rog...
- Mai prajeste-mi putin puiul asta, ca mi-a mancat toata salata!

radu:
pentru cine mai vrea informatii pentru documentare mai aveti cateva link-uri mai jos
http://travel.descopera.ro/6879491-Cheile-Nerei-a-un-colt-de-paradis-romanesc-FOTO
http://turism.cjcs.ro/ro/parcul-national-cheile-nerei.php

radu:
intrebare : sunt eu singurul caruia i se pare ca e un pic cam mult sa incepem de joi ?

o vinere o inghesui mai usor da deja daca bagi si joi cam iti dai peste cap toata saptamana

mai sunt si altii care ar vrea sa reevaluam programul si sa incepem de vineri ?

hadrian:
@Radu - Pai, uite de ce nu se poate face doar de vineri : "recunoasterea" facuta acum vreo luna la Cheile Nerei am facut-o de vineri, si n-am avut timp decit de traseul mai lejer, nicivorba sa fie timp si pt traseul mai spectaculos.
  Cheile Nerei sint destul de departate, atit de Bucuresti, cit si de Moldova sau Ardeal, doar Oltenia e ceva mai aproape de Banat, unde se afla acestea. Prima si ultima zi sint "papate" cu drumurile spre, si de la, Cheile Nerei, ziua doi ar fi pt traseul usor, poate chiar doua trasee mai usoare, asa, ca incalzire, iar a treia zi este pt traseul "mediu".
  Crede-ma, nu degeaba Gigi a schimbat durata excursiei de la 3 la 4 zile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă