Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (21/81) > >>

admin:
Au confirmat si Carmenus si Laura. Deci lista arata astfel:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
12. Ioana T.
13. TatianaB
14. fortuna777
15. carmenus

admin:
Din acest moment mai sunt doar 5 locuri. Mai sunt cativa inscrisi dar care insa  nu au confirmat inca.

paulette:
As vrea sa ma inscriu eu.... daca se mai poate.  Problema e ca banii nu-i pot trimite decat saptamana viitoare, dupa ce vin de pe Ceahlau ( daca voi mai fi in deplinatatea fortelor  ;) . Astept un raspuns in sensul asta (daca e ok cu banii, nu cu fortele mele  :D  . Merci

admin:
Este ok, Paulette, Samiza urmeaza sa-ti trimita contul. Te trec pe lista ca si participant si completez:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
12. Ioana T.
13. TatianaB
14. Fortuna777
15. Carmenus
16. Paulette

Au mai ramas doar 4 locuri libere.

hadrian:
@Gigi - Ma bucura interesul oamenilor pt aceasta excursie, si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor lor.
  Se pare ca imaginile postate, de la "recunoasterea" de acum 3 saptamini, a trezit spiritul de aventura a multor membri SC, nefiind prea intimidati de dificultatea traseului "greu" (cel putin pina acum, n-am vazut vreo mentiune cu privire la "sustragerea" de la acest traseu, printre participanti).
  Dupa terminarea actiunii din Ceahlau, voi reveni periodic pe acest topic, cu informatii noi, sfaturi, sau raspunsuri la intrebarile participantilor. Traseul de la Ceahlau va fi o buna "incalzire", si familiarizare cu greul (si aici e un traseu de 6-7 ore), pt persoanele care participa si la Cheile Nerei (cel putin 6 persoane).
  Imi pare rau ca nu s-a putut rezolva sa fi alaturi de noi, si noi alaturi de tine, cu ocazia implinirii acestei frumoase, si rotunde (fara aluzii), virste, dar fi sigur ca vom fi cu gindul alaturi de tine pe data de 9 August, si... am si o idee...

"La multi ani!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă