Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (19/82) > >>

marcutza:
sincer, niciodata  :) pt ca niciodata nu mi-am pus si nu-mi voi pune energia in a cauta, am considerat ca, daca va fi va fi, daca nu nu :) "cineva"

nu suntem singuri, suntem cu noi insine, cu amici, prieteni, copii, colegi etc :)

iulia17:

--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Martie 2011, 16:55 ---atatea dorinte pozitive, energii pozitive si ganduri pozitive... dar tot singuri :(
si-a concentrat cineva aceste dorinte, energii si ganduri catre o mare dragoste reciproca? cu ce efect? eu unul m-am lamurit! o sa am parte de asa ceva, dar intr-o alta viata.

--- Terminare citat ---

offfff…. cred ca ar trebui sa te trimit la niste cursuri. pai nu te-am invatat ca mai este o etapa finala, si anume actiunea?? dupa gind si energia lui mobilizatoare, urmeaza sa “implementezi” (zi ca nu-ti place termenul) planul in practica. doar asa poti sa speri ca schimbi ceva.

ps: eu am inchis demult capitolul asta, dar tu sa faci ce zice popa, nu ce face popa.

silviu:

--- Citat din: iulia17 din Marți, 22 Martie 2011, 23:35 ---offfff…. cred ca ar trebui sa te trimit la niste cursuri. pai nu te-am invatat ca mai este o etapa finala, si anume actiunea?? dupa gind si energia lui mobilizatoare, urmeaza sa “implementezi” (zi ca nu-ti place termenul) planul in practica. doar asa poti sa speri ca schimbi ceva.
ps: eu am inchis demult capitolul asta, dar tu sa faci ce zice popa, nu ce face popa.

--- Terminare citat ---
am inceput deja cursurile de la cernica si evident fac ce zice popa. numai asa voi putea ajunge schimnic si mi se va implini visul de-o viata. am inceput deja sa gandesc pozitiv.
--- Citat din: marcutza ---nu suntem singuri, suntem cu noi insine
--- Terminare citat ---
si cu Bunul Dumnezeu. Amin!

giovis85:
e foarte greu sa fi singur sa nu ai cu cine impartii necazurile bucuriile sa nu ai cu cine discuta sa nu ai la cine sa spui te iubesc stiu pt ca sunt in aceasta situatie am avut tentativa de suicid dar din pacate sau poate din fericire nu am patit nimic atunci ma-m gandit ca Dumnezeu nu vrea sa mor si trebuie sa merg mai departe sa lupt cu singuratatea dar aceasta lupta e tot mai grea si cred ca o pierd pentru ca nu mai am motive sa traiesc  :-[

almi_gabi:
giovis, te admir ca ai curajul sa vorbesti de problemele tale atat de usor mai ales ca nu sunt simple. as vrea sa te incurajez - sa-ti spun gandeste pozitiv dar stiu ca nu este tocmai usor. puterea de a merge mai departe sta de fapt in fiecare dintre noi.
 iti doresc numai bine !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă