Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
marcutza:
citat iulia17 - "Modul in care gindesc si cum aplic…gindirea pozitiva. Pina la urma noi decidem daca raminem blocati la nu pot si nu sunt in stare sau trecem la a vedea lucrurile din alta perspectiva. Eu am facut demult schimbarea asat si ma focusez pe ce vreau sa obtin, nu pe ce vreau sa evit. "
pe acest principiu merg si eu si a avut si sper in continuare sa aiba aceleasi efecte pozitive.
almi_gabi:
La un moment dat toti ne-am lovit de situatii mai neplacute si ne-am pus aceste intrebari:
*Cum sa gandesc pozitiv? *Cum sa imi mentin un tonus psihic bun? *Cum sa gasesc forta sa vad partea plina a paharului? *Cum sa inlocuiesc gandirea negativa cu una pozitiva?
Vorbeam cu un cunoscut si imi spunea ca in principal ar fi bine sa nu ne mai laasm mintea sa hoinareasca la intamplare, fara un scop provocator, captivant, real si concret.
Sa ne gasim lucruri care ne aduc energie si sa incercam sa actionam in aceasta directie.
Voi cum procedati?
silviu:
eu recurg la autohipnoza si la substante psihedelice 8)
marcutza:
@silviu, si chiar functioneaza ::) ::)
@gabitza, are dreptate acel cunoscut care-ti spunea sa nu lasi mintea sa hoinareasca la inatmplare :)
din vara trecuta, de la o intamplare care m-a zdruncinat serios la acel moment, mi-am educat mintea sa aleaga (in momentele grele, de cumpana) amintiri si dorinte pozitive, incarcate cu energie pozitiva pt a putea merge mai departe, pt a putea face ceva constructiv cu mine, pt a putea tine linia de plutire.
mi-a trebuit multa, multa ambitie si vointa dar in mare masura am reusit, am reusit sa ma ridic (asta e f simplu) dar mai ales lupt pt a ma mentine in pozitie verticala (asta este cel mai greu).
silviu:
atatea dorinte pozitive, energii pozitive si ganduri pozitive... dar tot singuri :(
si-a concentrat cineva aceste dorinte, energii si ganduri catre o mare dragoste reciproca? cu ce efect? eu unul m-am lamurit! o sa am parte de asa ceva, dar intr-o alta viata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă