Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (17/82) > >>

silviu:

--- Citat din: iulia17 ---Creierul ia drept comenzi gindurile noastre si se mobilizeaza sa le indeplineasca.Nu sunt in stare de nimic, nu o sa-mi reuseasca, nu pot sa iau examenu, nu am chef, etc etc devin ordine de indeplinit pt el, si culmea chiar asa se si intimpla.
--- Terminare citat ---
ei bine, la mine nu se intampla asa. plecam de-acasa cu gandul ca nu voi lua examenul in veci :( si totusi il luam. poate creierul meu functioneaza pe dos :D

iulia17:

faptul ca iti spuneai ca nu vei lua examenu nu inseamna altceva decat teama, neliniste. astea sunt normale in asemenea situatii.
daca gindeai cu adevarat asa, nici nu mai ieseai din casa sa dai examenul. exemplu tau e tocmai bun ca sa confirme ce spuneam, asa ca vino cu alt ex, asta nu m-a convins.

silviu:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 17 Martie 2011, 21:44 ---faptul ca iti spuneai ca nu vei lua examenu nu inseamna altceva decat teama, neliniste. astea sunt normale in asemenea situatii.
daca gindeai cu adevarat asa, nici nu mai ieseai din casa sa dai examenul. exemplu tau e tocmai bun ca sa confirme ce spuneam, asa ca vino cu alt ex, asta nu m-a convins.
--- Terminare citat ---

--- Citat din: iulia17 ---Creierul ia drept comenzi gindurile noastre si se mobilizeaza sa le indeplineasca. Nu sunt in stare de nimic, nu o sa-mi reuseasca, nu pot sa iau examenu, nu am chef, etc etc devin ordine de indeplinit pt el, si culmea chiar asa se si intimpla.
--- Terminare citat ---
asta am facut si eu: am zis ca nu pot sa iau examenul, dar l-am luat. acuma vii si-mi zici ca nu trebuia sa ies din casa? :D

iulia17:

lasa, lasa, stiu ca poti mai mult

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Joi, 17 Martie 2011, 21:55 ---
asta am facut si eu: am zis ca nu pot sa iau examenul, dar l-am luat. acuma vii si-mi zici ca nu trebuia sa ies din casa? :D

--- Terminare citat ---

stai sa vezi cand trebuie sa traversezi strada  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă