Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (2/82) > >>

mihaela:
Awana, da-mi voie sa-ti spun ce am observat in mesajele pe care le-ai scris. In toate exista un "NU" sau poate chiar mai multi. Tocmai acest negativism trebuie eliminat din gandirea noastra. Si mai ales a unei persoane singure. Toata puterea se gaseste in noi. Trebuie doar sa o cautam. Concret, trebuie sa ne definim ce vrem (daca se poate cu amanunte) si apoi, cu optimism, sa canalizam toata energia spre indeplinirea acelei dorinte. Orice "NU" anuleaza comanda data supraconstientului. Il deruteaza, daca pot sa spun asa. Odata stabilita tinta, nu avem voie sa gandim ca nu o vom atinge.

Crista:
Am observat cum gandirea pozitiva,atitudinea optimista sunt foarte usor interpretate ca naivitate,neintelegere a "adevaratei" semnificatii a cene stie caror evenimente.Imi pare rau pentru cei care ma vad asa dar nu sunt dispusa sa ma schimb doar ca sa fiu ca ei...

marcutza:
@crista :)

a gandi pozitiv, a fi optimist sunt interpretate drept naivitate :)? gresit, foarte gresit.
optimismul si gandirea pozitiva sunt de un real ajutor in viata, in profesie in tot :) iar cei care merg pe premiza ca cele de sus = naivitate, crede-ma ca sunt EI cei naivi si NU tu :)

Crista:
Multumesc pentru raspuns,inca nu am luat parte la nici o discutie aici.Cred ca sunt cam inchistata,ca un incepator de fapt.Dar nu ti se pare ca cei pesimisti si negativisti sunt mai categorici in a-si exprima optiunile?Mie cam asa mi se intampla,cuplat cu ideea ca daca nu vad tragedia ,nu sunt profunda.Ma intristeaza ca aceasta atitudine se leaga de bascalia pe care o URASC

steliana:
Căutaţi partea amuzantă a lucrurilor: cântaţi sub duş, creaţi coafuri caraghioase cu părul plin de şampon, în cadă, strâmbaţi-vă în toate felurile când vă spălaţi pe dinţi....
Lăsaţi seriozitatea la o parte şi amuzaţi-vă !
Prefaceţi-vă, dacă trebuie, dar faceţi-o bine.
Observaţi cât de mult vă inspiră râsul şi cum vă activează intuiţia,
iar pacea interioară va urma cu siguranţă.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă