Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (55/82) > >>

micaela:
 :P da' mai incolo, ca am treaba,  :P

iulia17:

Ce-mi plac cuvintele incrucisate. Si dezbaterile. Si brainstorming. Si ideile spumoase puse pe masa la vedere.
Imi aduc aminte ca in scoala faceam exercitii in care dezbateam o situatie cu argumente pro si contra, iar apoi ne puneau sa ne inversam pozitiile si sa sustinem tocmai ce combatusem inainte.

iulia17:

Cind vorbesti cu tine (la modul normal si natural cum facem toti, nu schizofrenic) iti conturezi o realitate a ta personala care difera de a celuilalt. Gindurile noastre determina felul in care percepem lucrurile – daca sunt irationale sau neconstructive, cam asta va fi si perceptia ta asupra realitatii.
Noi nu avem o perceptie autentica asupra realitatii, ar fi practic imposibil, avem doar propria noastra interpretare, deci o proiectie a realtatii in interiorul nostru. Cu alte cuvinte noi cream realiatatea. Asta e substratul gindirii pozitive autentice: felul in care gindesti determina felul in care vezi lucrurile.
Ca ea a degenerat in fel de fel de alte minuni asta e alta poveste…

micaela:
realitate se reflecta in mintile oamenilor, ca in milioane de oglinzi, in milioane de perceptii.. nush cine a spus asta, dar cam asa e...putem alege o oglinda roz sau una cenusie  :P

optimus sum:
sanchi...  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă