Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (54/82) > >>

micaela:
optimus, eu n-am nimica cu veninul tau. nici nu l-am sesizat.  :D
da' ti-am zis, a gandi pozitiv nu inseamna deloc sa nu vezi ca exista lucruri care nu functioneaza corect. si nici sa accepti orice fara sa faci nimic. ci sa actinezi cu buna intentie, cu speranta ca vei puea face ceva si, daca nu, cu capacitatea de a accepta ca exista situatii care (inca) nu pot fi rezlvate. o revolta permanenta, in astfel de situatii- inca fara putiinta de a fi indreptate- face rau..incarca negativ, in mod inutil. stiu din proprie experienta, caci am fost tare "revolutionara" in tineretile mele apuse... viata, varsta, intelepciunea m-au invatat sa vad totul dintr-o alta perspectiva...ca prea ma saturasem de ipostaza mea Don Quijote-asca.  ;) lucrurile se vor schimba in bine; sunt convinsa...dar pentru asta e nevoie de mult timp...si actiune, e adevarat, dar cu calm si tenacitate...(he-he, ce usor e de zis  :D)

micaela:
sesizarea catre Chiliman o am in cap de cateva luni; ca de-aia am facut fotografiile. dar am tot amanat-o din lene, cred. acum ca tot am discuat despre...purced sa o scriu si sa i-o depun. cred ca exista si varianta "petitie on-line". o sa intru pe site-ul primariei. si daca vad ca nu primesc raspuns, o mai depun o data... ;D si mai indemn si alti parinti sa o faca  ;D nu-i lasam, ce cred ei?  :P

optimus sum:
vad ca sunt considerat un pesimist ... tu asa m-ai cunoscut ? :(
in fine, luand partea frumoasa din toata treaba asta (thinking pozitive), e bine ca mai aveti cu cine combate ca altfel am muri de plictiseala .

micaela:
nu, nu te-am vazut pesimist, ca vad partea plina a paharului.  :D
da, nu, serios acuma, fara opiniile tale provocatoare am muri de plictiseala.  :-*
e bine sa ai cu cine sa combati.  :D

optimus sum:
atunci treci si te antreneaza ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă