Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
steliana:
singul motiv pentru as accepta ca o parte a paharului sa fie goala este acela ca paharul sa fie gol pentru ca din el am daruit; dar nici atunci nu renunt la a lasa vreo parte din pahar goala;
a mentine paharul tot timul plin inseamna defapt armonizarea si tendinta spre starea de perfect;
despre acest aspect am scris anterior, deschiderii discutiilor de fata
micaela:
uite, eu chiar am sa iau atitudine (parol!) siam sa-i scriu primarulu sectorului 1 ca, din perspectiva mea de cetatean al sectorului, este preferabil sa puna un numar mai mic de begonii si aspersoare si sa refaca statiile de tramvai in care copii care merg si se intorc de la scoala sunt expusi permanent pericolului. caci, dat fiind bugetul redus al primariilor, mie mi se pare ca siguranta cpiilor este o prioritate in raport cu amenajarile peisagistice. am si facut fotografii cu statii de tramvai de pe 1 mai, special pentru asta. dar n-am de gand sa ma enervez. fac o cerere civilizata, o pun cu nr. de inregistrare si astept, civilizat, sa-mi raspunda dl. Chiliman. si s-ar putea chiar sa am o surpriza placuta si sa tina cont de sesizare. ;D
almi_gabi:
off topic - dar piticu nu-mi da pace - cum de reusiti sa ajungeti mai mereu la cuvinte "incrucisate" ca sa nu le spun "inveninate?
on topic :
sunt in fata cu o cana de .. ( nu spun ce - stiti voi! ;D) - e plina - deci gandirea e pozitiva
in mod cert o voi bea - deci va fi goala - inseamna ca am gandit negativ?
optimus sum:
micaela, daca tu ai inteles care sunt prioritatile si nu mai zburzi fericita prin parc luand doar partea buna a faptului ca se pun flori in detrimentul altor probleme mai importante, atunci inseamna ca nu am spalat degeaba varza, iar veninul meu poate a fost benefic... :)
iti multumesc :P
steliana:
nu gabita! ai golit cana pentru ca ti-ai daruit ... maine vei umple din nou cana, o vei goli ... si tot asa ... important este sa poti mentine mereu cana plina ... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă