Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (50/82) > >>

fortuna777:
am promovat intotdeauna gandirea pozitiva...incurajez pe toata lumea sa gandeasca pozitiv, dar eu sunt o pesimista innascuta si nu cred ca ma pot schimba...Paradoxul este ca ori de cate ori am gandit negativ in ceea ce ma priveste, s-a intamplat taman pe dos...Cred ca gandirea negativa la mine este un soi de autoprotectie...tocmai pentru ca dezamagirea sa nu fie atat de mare in cazul in care se intampla sa fie asa cum m-am gandit...Nu cred in atragerea energiilor pozitive...daca ar fi asa simplu, n-ar mai exista oameni nefericiti...Bine, asta nu inseamna ca vad numai negru in jurul meu sau ca sunt vreun vampir energetic...Faptul ca gandesc negativ (doar in in privinta mea!), dar ii incurajez pe altii sa gandeasca pozitiv, cred ca e singura ipocrizie pe care mi-o permit cu mine insami.

carmentoma:
   Si inca un aspect: ce au de castigat cei care ne "manipuleaza" sa gandim pozitiv! Ca nu sunt politicieni, nu ne vand nimic si au doar exemplul personal sa ne demonstreze ceea ce sustin, pentru ca sunt toti oameni de succes, cu realizari remarcabile! Ca isi vand o carte sau un film? Putem sa nu le cumparam... si gata! Nu ne promit marea cu sarea, ci doar ne dezvaluie din modul cum au reusit ei in viata! Daca ii credem sau nu, e problema fiecaruia! De castigat avem insa confortul psihic, in primul rand!

optimus sum:
ha...  ;D
daca maine ne taie salariul la jumate si jumate baga ei in buzunar , noi ce vom spune ...hai , toti in cor...
ce bine ca avem totusi cealalta jumatate ...nu ? si cand te bucuri "pozitiv" de o floare pusa in parc de primar , nu stai sa te gandesti ca ea te costa pe tine de 100 de ori cat ar face ... si ca mai devreme sau mai tarziu , acea floare plus inca milioane ca ea te vor face sa platesti cu viitorul copiilor tai ... dar noi nu trebuie sa gandim negativ... so, keep going on , think pozitive...

carmentoma:
   Aia sunt politicienii pe care i-ati votat... sau pe care nu v-ati obosit sa o faceti si i-ati lasat pe altii sa o faca in locul vostru!

marcutza:
:) si ce-ar trebui sa facem @opt ? sa ne luam venele in secunda doi ? Doamne fere !

te lupti pt a avea, nu sa-ti plangi de mila :)
luptam si speram si gandim ca: poate fi si mai rau.
inaitam cu incredere pt a iesi din perioadele grele ale vietii.

@ct, hai sa privim inainte, nu la ce-am facut sau ce-ar fi trebuit sa facem. sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă