Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (47/82) > >>

optimus sum:
unele idei sunt bune , altele nu tocmai.  echilibrul in toate este modul in care ne impacam cu noi insine si cu lumea care ne inconjoara.
"Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru că ele pot prelungi durata lor.
Când nu vorbim cuiva despre  problemele noastre, noi ne îndepărtăm de ele."
asta de exemplu nu mi se pare tocmai potrivita, pentru ca te face sa e interiorizezi sa devii inchis si sa acumulezi frustrari.
in cazul acesta cred ca este mai bine sa vorbesti , nu cu oricine , dar un bun ascultator te poate ajuta ... cauta ajutor in orice problema , nu te zbate singur in incertitudini. in primul rand ar trebui sa vorbesti cu partenerul si impreuna sa rezolvati complexele si frustrarile generate de trecut ...  practic stergeti impreuna ceea ce trecutul a scris , lasati foaia alba sa puteti scrie impreuna prezentul ...

marcutza:
"Asadar, suntem ceea ce suntem, ca rezultat a tot ceea ce am gandit !"

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 02 Iunie 2011, 10:20 ---... cauta ajutor in orice problema , nu te zbate singur in incertitudini. in primul rand ar trebui sa vorbesti cu partenerul si impreuna sa rezolvati complexele si frustrarile generate de trecut ...  practic stergeti impreuna ceea ce trecutul a scris , lasati foaia alba sa puteti scrie impreuna prezentul ...

--- Terminare citat ---

...total de acord...

almi_gabi:

--- Citat din: carmentoma din Joi, 02 Iunie 2011, 00:49 ---Suntem rezultatul a ceea ce gandim
..........

--- Terminare citat ---

Aud si citesc peste tot (media, internet, cunoscuti) - din ce in ce mai des aceasta idée – care la inceput mi s-a parut interesanta – apoi – contrariata un pic de repetarea ei insistenta pe toate canalele de informare – mi-am pus problema –oare de ce atata persistenta.
Incepe sa-mi para din ce in ce mai mult ca o informatie care trebuie transmisa pentru a fi vizualizata si auzita mereu – ca un fel de inducere in subconstient  a unei idei – are deja tenta unei manipulari.

Un fel de –“ ia ganditi voi pozitiv si sa vedeti ce ok sunt toate “ – parca ascundem gunoiul sub covor.
Vorba janetei – azi piticul negru e in forma

marcutza:
de cate ori am gandit in mod pesimist vizavi de o anumita viitoare actiune = totul a fost exact cum am gandit, gresit, pesimist.

am invatat (nu in totalitate) sa imi duc gandul bun, pozitiv spre inainte.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă