Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
optimus sum:
janeta...
multumesc !
carmentoma:
Atat ai inteles tu? Ca te critic? Nu o fac, ca nu mi-as permite! Incerc sa te determin sa nu mai fii atat de negativist! Atat! Nu iti dau "lectii de viata" si nici nu fac analize pe partea materiala a problemelor tale! Vreau doar, desi nu cred ca am sanse de reusita dupa cum se pare, sa te determin sa vezi si partea frumoasa a vietii care te inconjoara! Ca nu reusesc sa o fac deloc, nu cred ca e vina mea, ci doar a ta!
optimus sum:
carmen draga , chiar daca m-ai fi criticat totuna era ... nu ai citit cu atentie ...sunt un optimist al vietii carmen , nu un pesimist ... cateodata si clovnii plang , cum bine zicea cineva ieri...
nu e vina nimanui , si iti multumesc pentru tot... nu mai intelege gresit orice, tu-mi esti draga si cand critici si cand pupi sa treaca ... iti spun si de ce ca sa nu consideri ca te laud nejustificat ...
uite , tu esti un om care scrie si reactioneaza , nu esti indiferenta...ura si dragostea sunt totuna , indiferenta este opusul lor ...daca iubesti sau urasti simti, si asta te face om ...intelegi ? un om indiferent devine mai putin om ...
de asta te apreciez pt ca simti , indiferent ca dai capace sau iubesti, nu esti indiferenta...
sper sa ma fi facut inteles ...
marcutza:
v-ati gandit putin ca acel copil este cu mult mai adanc si batran decat noi? in toate aceste discutii?
sunt parinte si patesc aceleasi lucruri...avem niste exemple minunate !
almi_gabi:
plus marci, ca si noi la varsta lor , daca iti aduci aminte intelegeam , problemele parintilor - cel putin eu aveam un stil fenomenal - daca stiam ca intram intr-un magazin unde era vreo jucarie pe care mi-o doream gaseam motiv sa raman in fata magazinului
de ce faceam asa ?
era sentimentul de maturitate pe care il trezea ideea ca inteleg situatia parintilor.
cred ca atunci gandeam mai pozitiv ca acum pentru ca ai mei se prindeau - era si mare greutate :D- si incercau sa afle care era jucaria - gaseau ei o metoda sa mi-o cumpere de "mos gerila" (asa era pe atunci ) sau pasti sau una din zilele mele.
acum doar m-am lenevit ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă