Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
almi_gabi:
alb vs negru
pozitiv vs negativ
rau vs bun
contrarii ...
de aceea oare lucrurile in viata sunt undeva intre cele 2 extreme ?
gri
optimus sum:
mamiiii , in viata asta de Romanica nu cred ca mai exista culori si nuante...tote lucrurile si locurile si sentimentele devin incet incet maro...nu stiu de ce , dar totul este de "maro" din ce in ce mai mult ...
iulia17:
gindeste pozitiv: ar putea fi si maroniu, bej, crem, cafeniu, ...
optimus sum:
gandeste tu pozitiv...ia sa te vedem ...
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
optimus sum:
Astazi am mers la cumparaturi intru mol de cartier, cu baiatul meu. In timp ce puneam in cos una si alta el , bineinteles, s-a dus la raionul cu jucarii... acolo l-am gasit uitandu-se lung, matur si trist la o masina pe care tot bineinteles nu-mi permiteam sa i-o iau.. Am incercat sa-i explic si sa-i promit, dar m-a intrupt scurt zicandu-mi ca intelege tot si ca nu-i nevoie sa explic nimic... l-am luat de mana si am plecat spre casa , zicandu-i sa nu fie asa trist , ca totul va fi altfel in curand, ca... i-am surprins privirea dand roata in jur , cautand un zambet care sa-i vina in ajutor , si involuntar i-am urmat-o, uitandu-ma si eu disperat dupa un om fericit .
Am pus amandoi capul in pamant intr-un final, am platit si am plecat spre casa fara un cuvant , tacuti , ca dupa un mort...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă