Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 18 Mai 2011, 12:39 ---"Zambeste, chiar daca doare :)"
marci, ma uit la motto-ul tau si imi dau seama cat de greu este sa imi mentin starea de a gandi pozitiv cand sunt coplesita de vreo belea
asta e cel mai greu - sa abat gandurile de la ceea ce ma framanta si sa le dau un fagas pozitiv
--- Terminare citat ---
daca poti identifica fagasul pozitiv, la fel o poti face si in cazul oamenilor
inconjoara-te de oameni ai fagasului dorit
micaela:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 18 Mai 2011, 12:39 ---"Zambeste, chiar daca doare :)"
marci, ma uit la motto-ul tau si imi dau seama cat de greu este sa imi mentin starea de a gandi pozitiv cand sunt coplesita de vreo belea
asta e cel mai greu - sa abat gandurile de la ceea ce ma framanta si sa le dau un fagas pozitiv
--- Terminare citat ---
iti spun cum fac eu cand nu reusesc sa-mi gasesc singura echilibrul...dau fuga la cateva carticele de asa-zisa spiritualitate, cu al caror continut rezonez foarte bine si care-mi dau o subita, dar subita stare de liniste...le deschid la intamplare, la o pagina oarecare si gasesc acolo idei "sanatoase' care ma duc rapid pe fagasul echilibrului si al gandirii frumoase. daca te intereseaza, iti fac o lista cu cateva dintre scrierile astea...
marcutza:
bun DAR daca nu ai la indemana aceste surogate de care sa te legi si sa-ti gasesti echilibrul, ce faci ? :-\
micaela:
eh...o cale e sa evoluezi spiritual suficient cat sa te "autoreglezi" in orice situatie. dar e cale lunga...
mai sunt: calea meditatiei (golirea mintii si intoarcerea la Sine), respiratia heliotropica, rugaciunea.....
marcutza:
yeah right ! :D :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă