Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (32/82) > >>

janeta:
pentru cai ai pomenit de Alchoolicii Anonimi  asi dori sa adaug la cele spuse de tine ceva ce am vazut la tv intrun documentar despre acesti oameni napastuiti de bautura :

" Doamne ,  iti multumesc pentru ce mi-ai dat , pentru ce mi-ai luat si pentru ce mi-ai lasat !"

mi-a placut tare mult aceasta forma de a multumi , mai ales ca de cele mai multe ori noi ne adresam cu "ajuta-mi , Doamne " si mai rar cu " multumesc , Doamne "

micaela:

da, asa e. insa eu, de cand am constientizat, fara dubiu, determinismul divin in existenta noastra, imi amintesc mereu sa multumesc pentru toate darurile primite... si o fac cu tot sufletul caci acum CRED, cu adevarat.

cat despre alcoolici anonimi...nu eu am pomenit, trebuie sa precizez. tot acest text, mai putin prima propozitie, care imi apartine, mi-a parvenit pe mail.

marcutza:
Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine.

micaela:
Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti

micaela:
Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in countinuare altora dragostea pe care o primesti

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă