Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (22/82) > >>

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 12:24 ---
la orice.

fetele thai !??? ;D

--- Terminare citat ---
wow! fetele astea sunt in stare sa scoata din minti si un schimnic >:( si-am auzit ca unele se vand. mare pacat! :( am facut zeci de matanii pentru iertarea pacatelor acestor fete... am si un cucui in frunte :( am aflat ca in thai mai exista si baieti-fete...cica nu prea ii deosebesti de fetele-fete, decat atunci cand e prea tarziu, recte cand fac pipi ca baietii-baieti sau cand... sa ne fereasca bunul Dumnezeu.
ce-a ajuns omenirea asta :'( cred ca pana la urma o sa vina sfarsitul lumii :(

marcutza:
vai cuviosule, vorbesti cumva de squirt  :o
tu ai vrut thai, tu sa ai schisma cu ele ! Amin !  8)

silviu:
cred ca mai intai o sa am altceva cu ele ;D apoi urmeaza schisma. Amin!

giovis85:
fetele care se vand pt bani fac o gramada de barbati fericiţi dar asta nu ínseamnă că fac bine totuş e trupul lor şi fac ce vor

iulia17:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 18:59 ---wow! fetele astea sunt in stare sa scoata din minti si un schimnic >:( si-am auzit ca unele se vand. mare pacat! :( am facut zeci de matanii pentru iertarea pacatelor acestor fete... am si un cucui in frunte :( am aflat ca in thai mai exista si baieti-fete...cica nu prea ii deosebesti de fetele-fete, decat atunci cand e prea tarziu, recte cand fac pipi ca baietii-baieti sau cand... sa ne fereasca bunul Dumnezeu.
ce-a ajuns omenirea asta :'( cred ca pana la urma o sa vina sfarsitul lumii :(

--- Terminare citat ---

ihi, in 2012. dar gindeste pozitiv: va intilniti pe lumea ailalta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă