Arhiva > Arhiva

Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?

<< < (19/20) > >>

admin:
Azi am avut o discutie cu cei de la Antena 3 Bucuresti si Antena 1 Sibiu, pentru ca am dorit detalierea intentiei de reportaj. Ceea ce am auzit m-a pus serios pe ganduri. Din pacate o actiune care se dorea de promovare a unui proiect asa cum este Singles Camp putea sa aduca mari deservicii si interpretari prin asocierea pe care cei din Bucuresti doreau sa o faca cu ceva care gasisera ei ca ar putea fi  senzational....
Am preferat sa renunt la un reportaj care asa cum spuneam ar risca sa distorsioneze ceea ce facem noi, decat sa creez confuzii sau altceva. Am mai pierdut o ocazie de promovare, dar am castigat incredere ca exista oameni dedicati si care ajuta neconditionat proiectul. Ma refer aici punctual la marcutza si la steliana, carora le multumesc foarte mult pt disponibilitate lor. In timp am mai fost contactat de alti reporteri, sunt convins ca ocazii au sa mai apara. Este bine ca acum stiu ca sunt persoane pe care ma pot baza pt un reportaj.

steliana:
Multumim, Cerului!
Bine ca ne-am luminat, inainte sa luam Lumina!

Ca intotdeauna, tot raul ... spre bine!

marcutza:
oricand gigi !

oricand pt SC !

optimus sum:
incerc sa organizez ceva intruniri prin cluburi sau excursii scurte in jurul bucurestiului...cu cine sa discut direct proiectele mele ?

carmentoma:
   Cu noi! Tu propune, iar doritorii se vor inscrie pe lista! Multa bafta! Chiar mi-ar placea sa va mai vad pe cat mai multi din nou! Imi era dor de asta! Eu oricum nu prea stau in casa si n-am o problema in a merge si singura oriunde, dar gasca voastra mi-a deschis apetitul pentru socializare la nivel macro, nu doar cu unul, doi prieteni vechi! De @marcutza, @almi_gabi, @steliana si @pe_jumate chiar imi era dor, iar pe Lucia si @francesca777 mi-a facut mare bucurie sa le cunosc si personal...live, nu doar virtual!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă