Arhiva > Arhiva
Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Joi, 17 Iunie 2010, 23:51 ---prea te-ai inconjurat de mister, mister silviu!
--- Terminare citat ---
Io nici macar nu mai sunt sigur ca @silviu exista cu adevarat :D Daca cumva e doar o constiinta digitala care traieste in circuitele integrate ale calculatoarelor, misunind de colo-colo prin intermediul internetului? ;D
adria:
stii care este parerea mea, silviu? n-o sa te vedem niciodata
silviu:
--- Citat din: adria din Joi, 17 Iunie 2010, 23:57 ---stii care este parerea mea, silviu? n-o sa te vedem niciodata
--- Terminare citat ---
ei bine, chiar si-n cazul asta, iti garantez ca nu se va intampla nimic extraordinar :D adica va mai fi pamant si fi-vor toate cate sunt :)
pe_jumate:
ma uit la ce s-a scris in legatura cu intalnirea si locul ei.. numar personajele: 3, maxim 4.. o intalnire de 4 nu e deloc greu de organizat.. de ce vorbim atat de mult de principii si judecam si rasjudecam daca soarele bate in unghi obtuz sau ascutit in geamul nespalat al salii de clasa?
adria, saturnianul, ayouni si silviu.. o sala de clasa e prea mare si austera pentru o intalnire atat de calda intre patru prieteni (daca apari si tu, silviu, evident!)... in schimb terase, cafenele, banci in parc sunt ..cata-i lumea.. what's the problem?
go for it.. cafeneaua sau terasa sau terenul de joaca e un amanunt in faza asta.. intalniti-va la un metrou si hotarati in functie de situatie..
pe_jumate:
erata data rapid pentru ultimul aliniat, sa nu ma vada rasko: ... sau terasa sau terenul de joaca sunt amanunte in faza asta..
iarta-ma rasko, stiu ca te uiti la noi din umbra .. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă