Arhiva > Arhiva

Singles Awareness Day - Ziua celor singuri

(1/4) > >>

admin:
   Cu riscul de a va transmite ceva ce deja stiiti, tin totusi sa precizez pentru cei care poate inca nu au auzit de acest lucru, ca in fiecare an, in februarie pe 14, se sarbatoreste "Singles Awareness Day”. Aceasta zi speciala a celor singuri vrea sa fie o alternativa la Valentine’s Day si este dedicata pentru toti aceia care nu au o relatie. Este posibil ca aceasta sarbatoare sa fi aparut ca o gluma sau ca o replica data romanticilor care sarbatoresc „Valentine’s Day”, dar acum a devenit o sarbatoare internationala, celebrata in toata lumea. Este ziua in care cluburile de singles din toata lumea sarbatoresc, multi dintre membrii preferand sa plece intr-o vacanta. În această zi mulţi oameni poartă verde, culoare considerata a fi opusul rosului, simbolul iubirii. Nu am cunostiinta ca cineva sa fi organizat asa ceva in Romania, dar totul trebuie sa aiba un inceput: pentru anul viitor in februarie Singles Camp va lansa in mai multe orase din tara, party-uri, iar intr-o locatie mai mare se va organiza cu aceasta ocazie prima intalnire anuala.

Alex_B:
Nu am stiut ca exista o asemenea zi

admin:
Da, este o zi internationalizata deja. Am citit si m-am documentat si eu, am urmarit poze si filmulete postate. Nu stiu, lumea pare mult mai libera in exprimare acolo. Sau la noi este o teama de spatiul public?

Alex_B:
    Eu cred ca este un fel de timiditate specifica unor oameni . Talentele oratorice se dobandesc prin exercitiu , dar trebuie sa-ti iei inima in dinti pentru a-ti putea exprima opiniile in fata unui grup de oameni ... fiind dispus sa suporti consecintele

admin:
Care crezi Alex, ca ar fi consecintele negative ale unei expuneri de pareri in public chiar si sa spunem ca nu ai avea cea mai fericita exprimare? Iti spun eu: nici una! Comunicarea ajuta in nici un caz nu creeaza consecinte altele decat pozitive.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă