Am facut si s-au facut mii si mii de poze. S-ar putea scrie un roman din calatoria noastra. Dar nimic nu poate descrie ceea ce am simtit, ceea ce am trait impreuna, 14 persoane in cele 7 zile de calatorie pe mare...A fost extraordinar. De fapt putin spus extraordinar. Stiu ca venind de la mine ca organizator poate parea subiectiv sau chiar invitativ pentru urmatorii ani...Vreau insa sa ma credeti ca ceea ce am sa scriu aici, ceea ce am sa va povestesc este ceea ce a simtit Gigi Cindea, nu admin, nu organizatorul, nu insotitorul de grup, ci persoana mea detasata de toate astea...
Am fost fermecat...Am avut 7 zile atat de minunate, simt ca m-am umplut de fericire, de bine...Golfurile acelea cu ape turcoaz si smarald, mirosul de pin si de eucalipt venit de pe Insula Paradisului...Am inotat, m-am bucurat de caldura unui soare bland de toamna, am dansat...Am ras, am mancat cele mai delicioase preparate...Ah si baclavalele aduse de fete...Hmmm...De baut nu pot sa scriu, ca mi-e rusine cu cate liniute am aparut in "jurnalul de bord" al capitanului...Apoi canionul acela fantastic prin care ne-am strecurat, delta plina de crabi, mormintele regilor kaunos...
Cel mai mult si mai mult mi-au placut serile in care ancoram in golfuri si aparea luna...Doamne ce sentiment...Noi toti in jurul mesei, bunatatile lui Duran...Bezna in jur, doar lumina de pe punte... Sentimentul de izolare, de grup de prieteni, leganatul valurilor, reflexiile marii, sunetul valurilor sparte de tarm...
Si ce grup fain! Ah ce grup frumos! Daca la plecare am avut ceva emotii (nu cunosteam pe cativa dintre cei cu care urma sa calatorim) totul s-a risipit dupa o zi...Un grup cu care sa tot calatoresti...
O sa va povestesc mai multe spre seara, am sa postez si cateva fotografii. Pana atunci incerc sa trimit celor care au participat fotografiile, fimuletele si lista de Email-uri.