Norocul meu, si al lui, ca nu merg cu bicicleta fara echipamentul corespunzator, daca nu aveam casca, nu cred ca mai avea cine sa incerce pantofiori

, cu tot cu casca am arcada sparta, sper sa-mi ramana o cicatrice sexi

, problema mare e la genunchiul stang, desi nu e nimic rupt, unul dintre ligamente e desprins si "zdrobit" asta a fost exprimarea doctorului, 7-8 zile repaus la pat, nu stiu cum o sa rezist , deja sunt satul de zacut
Ca o recomandare nu mergeti cu bicicleta, trotineta, scuterul, rolele, etc fara casca, va poate salva viata, chiar daca de 1000 de ori nu ai nevoie de ea singura data cand ai nevoie e important sa o ai, lasati frumusetea si orgoliul deoparte, eu practic ciclismul de peste 20 de ani, si nu am avut nici un accident pana acum, si nu din caunza ca tin bicicleta in curte si merg eventual pana la alimentara, fac cam 100 de km in veekend, deci ocazii am avut destule, si uite acum mi s-a intamplat, si credeti-ma daca nu aveam casca e foarte probabil sa nu mai fi putut vorbi acum cu voi.
Casca m-a costat 20 de euro, o luasem din Germania si mi-a salvat viata, ma intreb cat valoreaza viata unui om, cred ca totusi mai mult de atat , nu ?